Снимка arenavarna.comГолмайстор №1 в историята на Черно море Стефан Богомилов -

...
Снимка arenavarna.comГолмайстор №1 в историята на Черно море Стефан Богомилов -
Коментари Харесай

Чечи Богомилов към ветераните на Черно море: Тези емоции, които ми давате, ме държат жив

Снимка arenavarna.com

Голмайстор №1 в историята на Черно море Стефан Богомилов - Чечи, бил доста благополучен, откакто ветераните на клуба се класираха за финала на държавното по футбол. Това заяви за " Петел " Станислав Стоянов, който игра за " моряците " при успеха над Камено с 3:2 след дузпи на 1/2-финала в Обзор.

Бате Чечи ни каза след мача: Благодаря ви, момчета. Тези страсти, този подтик, който ми давате, ме държат жив. Същото ни сподели и след предната победа в Добрич, когато отидохме единствено с 9 полеви футболисти и вратарят Неделчо Добрев игра като ляв халф, съобщи Станислав Стоянов.

Очаквах по-сериозна опозиция от Камено, в чийто състав са някогашни играчи на бургаските Черноморец и Нефтохимик. Все отново те бяха победили с 5:1 Локо (Пд), за който са играли Гонзо, Тунчев, Жоро Илиев. Но ние подходихме тактически вярно и даже след почивката имахме няколко положения. Накрая ги излъгахме при дузпите, сподели още Станислав Стоянов.

Държавният финал ще е втори за ветераните на Черно море след този през 2011 година, когато изгубиха от Ботев (Пловдив).

В разногласието за златото варненци ще срещнат Витоша (Бистрица) на Бойко Борисов след две седмици.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР